Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку відбувся І етап чемпіонату України з автомодельного спорту (радіокеровані моделі, шосейні перегони)

З 18 по 19 травня в Донецьку на базі дитячо-юнацького клубу «Формула» відбувся І етап чемпіонату України з автомодельного спорту серед дорослих та юнаків з радіокерованих моделей (шосейні перегони).

Для участі в чемпіонаті до Донецька приїхали спортсмени з Дніпропетровська, Запоріжжя, Києва, Луганська, Миколаєва, Одеси, Павлограда, Рубіжного, Харкова, Хмельницького, АР Крим. Донецьку область представляли 18 спортсменів з Донецька та Горлівки.

Серед дорослих 1 місце здобув Марчук Данило з Донецька. Також спортсменами з Донецької області здобуто два четвертих місця, одне шосте, одне сьоме, два восьмих та одне десяте місце.

Серед юніорів донеччани Олександр Головін та Владислав Гризовський стали третіми. У цій віковій категорії в доробку наших спортсменів також два п’ятих, три сьомих, одне дев’яте та одне десяте місце.

За підсумками змагань у командному заліку спортсмени Донецької області посіли 4 місце, поступившись колективам із Хмельницької області, м. Києва та Харківської області, які розташувались на п’єдесталі з 1 по 3 місце відповідно.

Змагання організовані Донецькою обласною організацією Товариства сприяння обороні України та проведено за підтримкою Федерації автомодельного спорту Донецької області (голова – Давиденко Є.В.), Донецької міської організації ТСО України (голова – Кравченко Т.В.). Допомогу в організації та проведенні змагань надала Донецька обласна зразкова автомобільна школа ТСО України (директор – Карабет С.В.) та Донецька Технічна школа (директор – Фомічов О.С.).

Другий та третій етапи чемпіонату України з автомодельного спорту серед дорослих та юнаків з радіокерованих моделей пройдуть у Хмельницькому (13-14 липня) та Миколаєві (3-4 серпня). 

 
21.05.2013

Новини

Розклад виступів паралімпійців Донецької області на Іграх-2024

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах