Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


В Краматорську взяли участь у селекторній нараді Мінмолодьспорту і провели апаратну нараду з керівниками обласних спортивних організацій

9 червня Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов провів через мережу «Укртелеком» селекторну нараду з питань розвитку сфери фізичної культури та спорту, зокрема резервного та дитячо-юнацького спорту.

У студії ПАТ «Укртелеком» Краматорська в селекторній нараді взяли участь заступник голови облдержадміністрації Михайло Сливка, начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик та керівники обласних підпорядкованих управлінню організацій.

На нараді були розглянуті проблемні питання та шляхи подальшої роботи щодо розвитку дитячо-юнацького та резервного спорту. Була зазначена актуальність приділення особливої уваги щодо підготовки спортсменів для участі в ХХХІ літніх Олімпійських іграх та ХV літніх Паралімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро (Бразилія).    

Також цього дня проведено апаратну нараду з керівниками обласних організацій сфери фізичної культури та спорту, підпорядкованих управлінню з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації, та організацій, які знаходяться на фінансовій підтримці. На порядку денному розглянуто питання щодо підсумків роботи за травень поточного року та шляхи подальшої діяльності.

 
09.06.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах