Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


До старту чемпіонату світу з легкої атлетики серед юнаків залишилось 50 днів

21 травня, за 50 днів до головної спортивної події цього літа – чемпіонату світу з легкої атлетики серед юнаків – відбулася чергова нарада з підготовки та проведення змагань.

Робоче засідання пройшло за участю заступника голови обласної ради Ігоря Коваля, заступника голови облдержадміністрації Тамари Лук’янчук, голови постійної комісії обласної ради з питань молодіжної політики, фізичної культури та спорту Василя Бубки, начальника управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Віктора Кірбаби, директора Агенції з підготовки та проведення юнацького чемпіонату світу 2013 року з легкої атлетики Ірини Ліщинської, а також представників івент-агентства «Emotion-lab».

На порядок денний було винесено обговорювання наступних питань: вимоги щодо організації і проведення офіційних і протокольних заходів під час Чемпіонату, маркетингова програма, фінансування Чемпіонату, забезпечення необхідним обладнанням офісів РСК «Олімпійський» та інші. За підсумками проведення наради, враховуючи деталі, які потребують доробки, було зроблено висновок, що Донецьк готовий до проведення юнацького чемпіонату світу з легкої атлетики 2013 року.

 
За інформацією Агенції з підготовки та проведення юнацького чемпіонату світу 2013 року з легкої атлетики
 
21.05.2013

Новини

Розклад виступів паралімпійців Донецької області на Іграх-2024

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах