Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На Донеччині визначилися переможці сільських спортивних ігор 2015 року

5-7 червня в Родинському на базі фізкультурно-оздоровчого комплексу пройшли фінальні змагання літніх спортивних ігор 2015 року, присвячені 65-річчю утворення Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» АПК України та 70-річчю з Дня Перемоги.

У відкритті змагань взяли участь заступник начальника управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталія Точилова і голова обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Колос» АПК України Іван Костянецький.

У програмі літніх сільських спортивних ігор 2015 року проходили змагання з пляжного волейболу, настільного тенісу, гирьового спорту, армспорту, перетягування канату, легкоатлетичної естафети та естафети з навантаженням.

Участь у змаганнях брали команди Красноармійського, Слов’янського, Великоновоселківського, Ясинуватського, Добропільського, Олександрівського, Костянтинівського, Артемівського районів і Красного Лиману.

У загальнокомандному заліку кращими стали представники Слов’янського району. Друге місце посіла команда Красного Лиману, третє – Великоновосілківського району.

 
08.06.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах