Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Велосипедисти Донецької області – серед призерів Гран-прі у Вінниці

З 5 по 7 червня у Вінниці пройшли змагання з велоспорту на шосе: чемпіонат України в гонці-критеріумі серед чоловіків та міжнародні змагання «Гран-прі Вінниця» та «Гран-прі Донецьк».

Чемпіонат України в гонці-критеріумі серед чоловіків пройшов по центральних вулицях Вінниці. У змаганнях взяло участь 75 спортсменів, вісім з яких були з Донецької області: Максим Васильєв, Ілля Клепіков, Ринат Удод, Тимур Малєєв, Анатолій Пахтусов, Анатолій Будяк, Данило Кондаков, Кирило Рогозін. Переможцем гонки став Андрій Кулик із команди «Kolss». Максим Васильєв посів 5 місце, Ілля Клєпіков – 8 місце.

6 червня стартувала міжнародна велогонка «Гран-прі Вінниці», у якій взяло участь 10 зарубіжних команд та сильніші велосипедисти України. Перемогу в груповій гонці на 165 км серед чоловіків завоював Віталій Буц із київської команди «Kolss», другим був Анатолій Пахтусов (Донецька область, ШВСМ – СК «ІСД»).

7 червня відбулися міжнародні змагання «Гран-прі Донецьк», які були перенесені до Вінниці в 2015 року. Новообраний президент федерації велоспорту України Олександр Бошенко особисто брав участь у нагороджені переможців та призерів, а також у підготовці та фінансуванні змагань.

Переможцем міжнародної велогонки «Гран-прі Донецьк» 2015 року став Віталій Буц («Kolss»), другим був Олександр Полівода («Kolss»), а третім фінішував Максим Васильєв («ІSD», Донецька область).

 
 
08.06.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах