Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Боксерів-юніорів Донеччини нагородили в Міністерстві молоді та спорту України

5 червня в Міністерстві молоді та спорту України відбулася урочиста церемонія нагородження українських боксерів, які здобули яскраві перемоги на передових світових змаганнях. У рамках церемонії Міністр молоді та спорту Ігор Жданов відзначив юніорську збірну України, жіночу команду у вікових групах юніорки та молодь і тренерський склад команд за вагомі здобутки на чемпіонатах світу та Європи.

Під час свого виступу перед боксерами Ігор Жданов сказав: «Я пишаюся кожним з вас, вся Україна пишається вами! Вже сьогодні у зовсім юному віці ви здобуваєте перемоги та прославляєте Україну на провідних світових та європейських змаганнях, що, я впевнений, буде для вас надійним фундаментом та стимулом для майбутніх перемог».

Привітав українських збірників і перший віце-президент Федерації боксу України Олександр Павелець.

Кожний спортсмен отримав грамоту та грошову винагороду у сумі 3000 грн.

Нагадаємо, юніорська збірна України здобула перше загальнокомандне місце на континентальній першості 2015 року, яку з 15 по 24 травня приймав Львів. Українські спортсмени вибороли сім нагород, чотири з яких найвищого ґатунку. У складі національної збірної три медалі здобули боксери з Донеччини: Іван Папакін, Артем Дем’яненко («золото») та Артем Лапін («срібло»).

 
08.06.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах