Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Красноармійську пройшов Олімпійський день

5 червня в Красноармійську в парку культури та відпочинку «Ювілейний» відбувся Олімпійський день, День олімпійського бігу.

Організатором заходу виступив комітет по фізичній культурі та спорту Красноармійської міської ради.

У програмі дня були «Веселі старти», змагання серед бігунів та гарний настрій у всіх присутніх.

У заході взяли участь діти з пришкільних таборів, спортивні секції спорткомітету, ДЮСШ та всі бажаючі діти міста. Усього – близько 300 дітей від 3 до 16 років.

Усі учасники були в захваті від свята і залюбки взяли участь у забігу та естафетах. Переможці забігів у двох вікових категоріях були нагороджені грамотами та книгами «Зірки олімпійського спорту України». Переможці естафет отримали грамоти та енциклопедії олімпійського спорту. Усі учасники Олімпійського дня були нагороджені грамотами та подарунками. Уся нагородна атрибутика була надана Національним олімпійським комітетом України. Приємним сюрпризом стали і подарунки від волонтерів Києва. Солодощі, художня література, іграшки, канцелярські товари учасники отримали в рамках проекту «Дітям України».

 

Всеукраїнський Олімпійський день – це щорічний спортивно-видовищний захід, який проводиться за ініціативи Міжнародного олімпійського комітету Національним олімпійським комітетом України.

Головна мета заходу – розвиток олімпійського руху в Україні, поширення ідей олімпізму серед громадян країни, пропаганда здорового способу життя, залучення широких верств населення до регулярних занять фізичною культурою та спортом.

 
05.06.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах