Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Маріупольські дзюдоїсти завоювали 7 медалей на Всеукраїнському турнірі пам’яті Дмитра Максимова

Український центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» запросив найсильніших дзюдоїстів України в Ірпінь (Київська область) для участі 28-29 травня у Всеукраїнському турнірі пам’яті Героя Небесної сотні Дмитра Максимова – срібного та бронзового призера з дзюдо Дефлімпійських ігор у Софії.

Серед спортсменів, які представляли Донецьку область, були дзюдоїсти з Маріуполя, вихованці Заслуженого майстра спорту України, дворазової чемпіонки світу Віталії Врублевської.

Турнір пройшов у спортивній та енергійній боротьбі із захоплюючими сутичками на татамі. Маріупольські спортсмени стали призерами, підтвердивши своє членство в збірній команді України.

«Срібло» у ваговій категорії 81 кг виборов Євген Нехаєв. Марина Погорєлова у ваговій категорії 70 кг здобула приз глядацьких симпатій «За волю до перемоги» та бронзову медаль. На «бронзовий» п’єдестал зійшли: Андрій Погорєлов (в/к +100 кг), Андрій Пензий (в/к 73 кг), Олена Нехаєва (в/к 57 кг), Анастасія Чала та Валерія Малошик (в/к 63 кг).

Спортсмени з Маріуполя ведуть інтенсивну підготовку до чемпіонату Європи, який пройде у жовтні в Єревані (Вірменія).

 
02.06.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах