Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську з нагоди міжнародного Дня захисту дітей провели спортивно-розважальний захід

1 червня в Слов’янську з нагоди міжнародного Дня захисту дітей на спортивному майданчику зі штучним покриттям загальноосвітньої школи № 17 пройшов спортивно-розважальний захід для дітей та дорослих.

Ініціаторами свята стали активісти мікрорайону Артема за підтримки відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради, депутатів міської ради та спонсорів.

Спортивно-розважальна програма заходу була дуже насиченою, для дітей працювали три розважальні зони. У першій зоні відбувся футбольний матч між дівочою командою «Салют» та командою хлопців молодшого складу «Словхліб», який і відкрив свято. У другій зоні для дітлахів проходила спортивна естафета, яку допомагали проводити студенти факультету фізичного виховання ДДПУ. Для всіх охочих працювала третя зона, де проходив майстер клас з бодіарту та майстер клас із жіночих зачісок, який представив професійний художній ліцей міста Слов’янська. Для наймолодших було запропоновано конкурс малюнків на асфальті.

На святі також виступали творчі колективи міста: танцювальний колектив «Аметіз» (керівник Тетяна Свідлова), група черлідерів загальноосвітньої школи № 20 (керівник Анжела Шевченко) і творча група професійного художнього ліцею.

Усі маленькі учасники отримали солодкі подарунки та пам’ятні дипломи.

 
02.06.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах