Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Закриття сезону 2014/15 у школі ХК «Донбас»

30-31 травня в Дружківці на Льодовій арені «Альтаїр» пройшов фестиваль хокею і фігурного катання, а разом із ним до кінця підійшов і весь спортивний сезон 2014/15 років.

30 травня відкриття фестивалю залишилося за представниками секцій фігурного катання. Під час парного номера Софії Лозицької та Валерія Карасева, а також сольного виступу Регіни Фурсенко до свого заключного хокейному матчу сезону готувалися юні спортсмени зі Слов'янська і Костянтинівки.

Поєдинок між представниками цих міст проходив за двома віковими категоріями одночасно на одному майданчику. Обидві гри завершилися перемогами хлопців зі Слов'янська:

Слов'янськ мл. - Костянтинівка мл. - 8:0

Слов'янськ ст. - Костянтинівка ст. - 4:1

У перерві цих матчів, а також після них своїми запальними масовими номерами глядачів повеселили фігуристи зі Слов'янська і Костянтинівки. Після показових виступів хокеїсти і фігуристи отримали пам'ятні дипломи від хокейного клубу «Донбас», сувеніри, а також солодкі подарунки від компанії «КОНТІ».

Фестиваль продовжився хокейними матчами між вихованцями з Дружківки. Хлопці 2007 і 2008 років народження розбилися на чотири команди і показали всі свої ігрові навички, якими оволоділи за цілий спортивний сезон.

Сольним танцем овації трибун зірвав тренер секції фігурного катання Ігор Маляр.

Програму дня закривали очним матчем підопічні Матвія Григорюка та Олександра Селютіна. Гра вийшла дуже бойовою і насиченою на моменти. Напруга і інтрига зберігалися аж до останніх секунд, а переможець визначився лише в серії післяматчевих штрафних кидків.

«Донбас 2005» - «Донбас 2006» - 2:3 Б (0:1, 2:1)
 

У програмі другого дня фестивалю було три хокейних матчі, п'ять виступів фігуристів, а також урочиста церемонія нагородження кращих вихованців школи, усього тренерського складу та адміністрації школи.

Хокейні матчі за двома віковими категоріями між командами Дружківки і Краматорська були розділені на кілька частин яскравими і масовими виступами дітей із секцій фігурного катання цих двох міст. Самі ігри завершилися перемогами юних дружківчан:

Дружківка мл. - Краматорськ мл. - 10:4

Дружківка ст. - Краматорськ ст. - 5:4

Дивувати глядачів продовжили тренери-фігуристи ДЮСШ ХК «Донбас» Тетяна Виставкіна, Наталія Гордєєва та Ігор Маляр, які підготували оригінальний танець разом із двома своїми вихованцями Софією Лозицькою та Валерієм Карасевим.

Пізніше відбулася урочиста церемонія нагородження кращих команд школи: «Донбас 2006», «Донбас 2005», «Донбас 2004» і «Донбас 2003». Колективи під керівництвом Олександра Селютіна, Матвія Григорюка, Володимира Карабаджака та Ігоря Іванова із собою на лід вивезли всі трофеї, які їм вдалося виграти протягом цього сезону.

Офіційні особи церемонії нагородили тренерський склад і юних хокеїстів дипломами, сувенірами та солодкими подарунками від компанії «КОНТІ», після чого дві найстарші хокейні команди донецької школи закрили фестиваль своїм очним матчем:

«Донбас 2003» - «Донбас 2004» - 5:1 (4:1, 1:0)
 

Крім того, 1 червня в міжнародний День захисту дітей дитячо-юнацька спортивна школа ХК «Донбас» на території Льодової арени «Альтаїр» організувала свято дитячого малюнка.

Вихованці найбільшої в Україні спортивної школи з секцій хокею і фігурного катання розділилися на 16 команд по 5 чоловік і взялися за справу! Темою свята дитячих малюнків стали хокей, фігурне катання та ХК «Донбас».

Під час малювання батьки вихованців встигли взяти участь у спортивних конкурсах, кожна команда придумала собі дзвінку назву і підготувала веселий девіз, свято відбулося під добре всім знайомі дитячі мелодії.

 
За інформацією ХК «Донбас»
 
02.06.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах