Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Красноармійську відкрито новий футбольний сезон

16 травня в Красноармійську стартував новий футбольний сезон. У традиційному «Кубку Відкриття» на призи Федерації футболу міста взяли участь 6 команд.

Змагання пройшли в два етапи. На першому команди-учасниці були поділені на дві групи по 3 колективи в кожній. Матчі проходили за скороченим регламентом – 2 тайми по 15 хвилин.

Групу «А» впевнено виграли футболісти «Титану» м. Білицьке, які здобули дві «сухі» перемоги: 3-0 у грі з «Ринком» і 1-0 з «Локомотивом». У матчі за друге місце в групі «Локомотив» і «Ринок» зіграли внічию, а краща різниця м'ячів дозволила «залізничникам» пройти до півфіналу.

У групі «Б» також був свій лідер. Футболісти димитрівської «Акваторії» з однаковим рахунком 1-0 переграли «Моноліт» і «Димитровпогрузтранс». У битві за 2-е місце була зафіксована нічия і лише за додатковими показниками в наступний раунд вийшли футболісти «Димитровпогрузтранса».

Обидва півфінали вийшли завзятими. У першому між командами «Титан» і «Димитровпогрузтранс» була зафіксована нічия 1-1, а в серії пенальті більш вдалими виявилися футболісти «Титану» – 4-3. У другому півфіналі «Акваторія» з мінімальним рахунком переграла «Локомотив» – 1-0.

У фіналі в матчі рівних суперників перемогу з рахунком 2-1 здобула «Акваторія» (тренер – Микола Махно), яка і завоювала «Кубок Відкриття».

У церемонії нагородження взяв участь президент Федерації футболу Красноармійська Сергій Дорош, який нагородив переможців та фіналістів.

Додамо, що вже цього тижня стартує чемпіонат міста з великого футболу, де планується участь 9 команд.

 
20.05.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах