Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську до Дня Європи пройшла легкоатлетична пробіжка за здоровий спосіб життя

З метою пропаганди здорового способу життя та активного відпочинку, підтримки молодіжної ініціативи, 17 травня в Краматорську пройшла легкоатлетична пробіжка за здоровий спосіб життя до Дня Європи.

Головним організатором пробіжки виступила ініціативна група молоді міста за підтримки відділу молоді та спорту Краматорської міської ради.

На центральну площу Краматорська прийшло близько 200 осіб різної вікової категорії. Захід розпочався із зарядки і легкоатлетичної пробіжки по центральних вулицях міста. Кінцевою точкою пробіжки виявився спортивний майданчик загальноосвітньої школи № 3. Там учасники свята змогли продемонструвати свої кращі якості в різних видах змагань: гирьовий спорт, армрестлінг, перетягування канату, стрибки на скакалці, біг 30 м, підтягування на перекладині, віджимання в упорі лежачи та ін.

У кожному виді змагань були визначені переможці, яких нагородили грамотами відділу молоді та спорту Краматорської міської ради. Усі учасники проявили себе активно і залишилися задоволені спортивним святом.

 
19.05.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах