Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську провели Олімпійський День Європи, приурочений до 20-річчя ДІТМ МНТУ

У середині травня в Україні традиційно відзначається День Європи. В освітніх установах проводяться урочисті заходи, метою яких є ознайомлення з європейською культурою, утвердження європейських цінностей. Організовуються зустрічі з представниками Євросоюзу, проводяться семінари, тренінги, конференції.

У Донбаському інституті техніки та менеджменту Міжнародного науково-технічного університету імені академіка Юрія Бугая 14 травня відбувся Олімпійський День Європи, приурочений до 20-річчя навчального закладу.

До спортивного заходу, який проводився з метою популяризації здорового способу життя, були залучені учні Краматорських загальноосвітніх шкіл № 12, 22, 23.

Право відкриття Олімпійського Дня Європи в ДІТМ було надано ректору інституту, доктору технічних наук, професору Тамарі Кухтик, яка порадила молодим людям забути про шкідливі звички і регулярно займатися спортом. Почесним гостем заходу був директор спортивного центру «Спорт для всіх» відділу молоді та спорту Краматорської міської ради Олександр Мілентєєв. Він вручив подяку за плідну співпрацю ректору, а також подяку за внесок у розвиток спортивної культури в Краматорську проректору з виховної роботи Олександру Саливону.

Яскравим моментом заходу був запуск у небо олімпійських кілець з повітряних куль, наповнених гелієм. Запуск знаменував перехід до спортивних змагань.

Розминкою став флеш-моб студентів, співробітників інституту, а також школярів під керівництвом Олександра Саливона. Учасники заходу змагалися в таких видах спорту, як пляжний футбол і волейбол, гирьове триборство, фітнес-крос.

Переможці були нагороджені цінними подарунками та грамотами, а школам міста вручені футбольні, баскетбольні м’ячі від ДІТМ, плакати та книги від Національного олімпійського комітету України, а також подяки за участь.

Утвердження здорового способу життя, залучення більшої кількості молодих людей до занять спортом є важливим і актуальним завданням усіх навчальних закладів нашого регіону. Проведення заходів, подібних Олімпійському Дню Європи в ДІТМ МНТУ, робить вагомий внесок у вирішення проблеми фізичного і психічного здоров’я молодого покоління.

 
19.05.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах