Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Артемівськ прийняв чемпіонат області з легкої атлетики серед юнаків та дівчат

15-16 травня в Артемівську на стадіоні «Металург» відбувся чемпіонат Донецької області з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 1998-1999, 2000 року народження та молодше на призи Ніни Зюськової.

В урочистому відкритті змагань взяли участь начальник управління з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації Володимир Мицик та голова комітету по фізичній культурі і спорту Артемівської міської ради Віктор Лис.

Володимир Мицик побажав юним легкоатлетам гарних виступів. Він висловив впевненість, що навички і вміння, набуті спортсменами на тренуваннях та спортивних змаганнях подібного рівня, допоможуть їм досягати високих результатів як у спорті, так і в житті.

Усього в обласному чемпіонаті взяли участь 130 легкоатлетів. Спортсмени представляли 10 команд (з Донецької області – 9): Артемівськ, Дружківка, Дебальцеве, Дзержинськ, Костянтинівка, Димитрів, Слов’янськ, Артемівський район, Костянтинівський район, Сєвєродонецьк.

Змагання були відбірковими до чемпіонату України серед юнаків і дівчат 1998 року народження та молодше, який відбудеться в Кіровограді 25-26 червня, та чемпіонату України серед юнаків і дівчат 2000 року народження та молодше, що пройде у Вінниці 18-19 червня.

Переможці та призери обласного чемпіонату були нагородженні грамотами управління з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації та медалями. Кращі в бігу на 400 метрів отримали кубки.

З повним переліком кращих за підсумками змагань легкоатлетів можна ознайомитися тут.

 
18.05.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах