Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Красноармійському районі урочисто відкрили спортивний майданчик зі штучним покриттям

18 травня в селі Срібне Красноармійського району на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені А.Г.Черненка відбулось урочисте відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям, який був побудований за кошти районного бюджету та Благодійного фонду Бориса Колесникова за сприянням федерації футболу Донецької області.

На урочистостях взяли участь: голова Красноармійської районної державної адміністрації Володимир Руденко, голова Красноармійської районної ради Михайло Костюк, заступник начальника управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик, перший віце-президент федерації футболу Донецької області Іван Гайворонський, директор Благодійного фонду Бориса Колесникова Марина Деденко.

У ході проведення свята були організовані спортивні змагання з нагоди 90-річчя заснування Красноармійського району та вшанування пам’яті Героя соціалістичної праці Антона Григоровича Черненка, ім’я якого носить Срібненська школа. У шостому турнірі з футболу «Золоте поле Срібного» взяли участь колективи с. Прогрес та с. Сергіївка Красноармійського району, футболісти Ясинуватського, Великоновоселківського та Мар’їнського районів та команда родини Черненко (м. Донецьк - с. Срібне), яка і стала володарем кубку.

На новенькому спортивному майданчику були проведені змагання з міні-футболу серед школярів. Свою спритність та волю до перемоги проявили і команди волейболістів, борці з дзюдо, а також важкоатлети в підніманні штанги та армреслінгу. Для дітей та ветеранів спорту були організовані спортивні ігри та розваги.

 
20.05.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах