Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Близько 500 осіб вийшли на загальноміську зарядку в Красноармійську

15 травня на площі Шибанкова в Красноармійську відбулася загальноміська зарядка, у якій взяло участь близько 500 осіб.

За словами голови комітету по фізичній культурі і спорту Красноармійського виконкому Віктора Поліщука, захід пройшов у рамках Всеукраїнського проекту «Do like Olympians», Всеукраїнського фестивалю ранкової зарядки, а також до Дня Європи в Україні. Гостем заходу була виконавчий директор Донецького обласного відділення Національного олімпійського комітету України Олена Похильчук.

«Подібні заходи долучають дітей до спорту, здорового способу життя, - сказав Віктор Поліщук. - Сьогодні ми вирішили поєднати зарядку і тренування наших спортсменок. Чемпіонки України та Європи, призери світових змагань, учасниці команди з аеробної гімнастики ФСК «Олімпійський» виступили перед дітьми і одночасно провели зарядку».

Усі присутні були в захваті від того, що відбувається, і із задоволенням повторювали рухи за гімнастками. Дітям були роздані щоденники та значки, а найактивнішим – футболки та диски із зарядкою, надані Олімпійським комітетом України з фізичної культури і спорту.

Як повідомив Віктор Поліщук, наступна масова зарядка в Красноармійську буде приурочена до Дня фізичної культури і пройде орієнтовно в перший тиждень вересня.

 
15.05.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах