Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Змагання «Мама, тато, я – спортивна сім’я» відбулися у Володарському районі

Виховати дитину здоровою – це означає із самого раннього дитинства навчити її вести здоровий спосіб життя. Сім’я багато в чому визначає ставлення дітей до фізичних вправ і їх інтересу до спорту, активність та ініціативу. На першому місці в успіху фізичного виховання в сім’ї є особистий приклад.

3 травня дванадцять спортивних сімей із Новокраснівської ЗОШ, Малинівської ЗОШ, Старченківської ЗОШ, Зеленоярської ЗОШ і по чотири із гімназії «Софія» та Володарської ЗОШ № 1 прибули на районний стадіон «Колос», щоб взяти участь у районних змаганнях «Мама, тато, я – дспортивна сім’я».

Програма змагань складалася з 5-ти спортивних естафет. Усім членам сім’ї необхідно було продемонструвати свою швидкість, спритність, витривалість і, звичайно ж, згуртованість дій. «Папа давай! Мама – швидше, Ура – ми перемогли» - так весело і емоційно проходили всі конкурси.

Уболівальники на трибунах, як могли, підтримували своїх спортсменів. Одні тримали плакати, інші допомагали порадами, а треті просто підбадьорювали. Так непомітно і закінчилися конкурси. Трохи втомленими, але радісними і задоволеними залишилися всі команди. Настав найбільш урочистий і тривожний момент – визначення переможця. Нелегкою ціною дісталося третє місце сім’ї Качекан із Володарської ЗОШ № 1. Друге місце посіла сім’я Язиніних із Малинівської ЗОШ, а переможцем була оголошена сім’я Клименко зі Старченківської ЗОШ.

Команда була нагороджена Кубком та грамотами. Краща сім’я завоювала право захищати честь школи і району на обласних змаганнях.

 
05.05.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах