Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Красноармійську завершилася міська спартакіада школярів з футболу

28 квітня в Красноармійську завершилася спартакіада школярів з футболу, що проводиться міським відділом освіти та федерацією футболу міста.

На старт турніру вийшли 16 команд, які були розподілені по 4 групах. За підсумками групового етапу до фінальної частини потрапили 6 колективів.

У першому чвертьфіналі доля матчу вирішилася тільки в серії пенальті: футболісти ЗОШ № 9 були точніше за суперників із ЗОШ № 35 – 4:1. У другому чвертьфіналі команда ЗОШ № 12 з мінімальним рахунком 1:0 переграла колектив ЗОШ № 14.

У першому півфіналі учні ЗОШ № 3 виявилися сильнішими за однолітків із ЗОШ № 9 – 2:1, а в другому команда НВК переграла представників ЗОШ № 12 – 1:0.

У матчі за 3 місце спортсмени ЗОШ № 9 у впертій боротьбі перемогли суперників із ЗОШ № 12 – 2:1.

Фінал вийшов дуже цікавим – уже на 7-й хвилині футболісти ЗОШ № 3 вели з рахунком 2:0, причому обидва голи суперники забили у свої ворота. На кінець першої половини матчу м’яч знову опинився у воротах команди НВК. Другий тайм пройшов куди спокійніше – забитих голів вболівальники не побачили. Підсумок – 3:0 на користь команди ЗОШ № 3.

Від міського відділу освіти команди-призери були нагороджені грамотами. Також були відзначені тренери-викладачі А.Овчинникова (ЗОШ № 9), Р.Зимогляд (НВК), К.Ткаченко (ЗОШ № 3).

Від федерації футболу Красноармійська команди отримали футбольні м’ячі.

 
30.04.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах