Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Добропіллі серед учнівської молоді провели туристський зліт

Напередодні 70-річчя Перемоги над нацизмом у Європі та 70-річчя завершення Другої світової війни в Добропіллі Центром туризму та краєзнавства учнівської молоді проведено туристський зліт.

Учасниками спортивного заходу, який проходив 25 квітня в парку Будинку культури шахти «Добропільська», були понад 200 представників 16-ти закладів освіти міста та Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Програма змагань була дуже насиченою та цікавою. Діти мали можливість випробувати свої сили у техніці пішохідного туризму (за вибором) та конкурсній програмі. Усі учасники намагалися бути згуртованими, зосередженими на досягненні високих результатів.

Діти показали вміння долати смугу перешкод, яка включала кілька етапів: навісна переправа, паралельні перила, переправа по колоді, транспортування умовного потерпілого, жердини, купини, спуск спортивним способом, підйом спортивним способом. Учасники змагань продемонстрували спритність, професіоналізм і вміння долати труднощі.

Конкурсна програма включала: конкурс звітів на найкращу організацію туристсько-спортивної роботи серед закладів освіти, конкурс виробів з природного матеріалу, конкурс розпалювання багаття, конкурс установки намету, конкурс в’язання вузлів, конкурс туристської пісні, конкурс мінералів та рослин Донбасу, конкурс екологічних плакатів, конкурс емблем. Тут команди проявили багато вигадки, фантазії, зуміли показати себе яскравими та креативними.

Усі види змагань були кваліфіковано оцінені професійною суддівською колегією.

Під час змагань учасники попрацювали й відпочили, весело поспілкувалися з друзями, набули туристичних навичок.

Організатори зазначають, що подібні заходи є дуже важливими для сучасної молоді, тому що вони мають вагомий вплив на розвиток молодіжної ініціативи, популяризацію серед учнівської молоді здорового способу життя та удосконалення прийомів і навичок туристсько-краєзнавчої роботи в місті.

 
29.04.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах