Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


В Донецькій області завершився Всеукраїнський місячник «Спорт для всіх – Спільна турбота»

У містах та районах Донецької області підведені підсумки проведення Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – Спільна турбота» у 2013 році.

З 1 по 30 квітня в містах та районах Донецької області у місячнику взяло участь 305 837 чоловік, залучено 4 852 270 гривень бюджетних коштів та 2 098 550 гривень позабюджетних коштів, відремонтовано 2 611 спортивних споруд (1 519 майданчиків знаходяться на балансі учбових закладів, 857 – за місцем проживання населення та 235 – у місцях масового відпочинку).

Зі списком відремонтованих, облаштованих спортивних майданчиків у Донецькій області в 2013 році можна ознайомитися тут.

За підсумками проведення обласного огляд-конкурсу в рамках проведення місячника заплановано нагородити найактивніші міста та райони Донецької області кубками та грамотами Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Визначення переможців місячника буде здійснюватись на підставі висновків Організаційного комітету.

Всеукраїнський місячник «Спорт для всіх – спільна турбота» проводиться в Донецькій області щорічно з 2007 року. Його метою є покращення умов для регулярних занять оздоровчою фізичною культурою різних соціальних і вікових груп населення за допомогою підготовки до весняно-літнього періоду спортивних споруд різного типу. Основна увага приділяється найпростішим спортивним спорудам за місцем проживання та в місцях масового відпочинку населення.

Цей захід проходить у всіх містах і районах області з 1 по 30 квітня. Участь у місячнику беруть підприємства, установи та організації усіх форм власності, навчальні заклади, органи самоорганізації населення, об’єднання співвласників багатоквартирних будинків та мешканці області. Координацію робіт з проведення місячника в Донецькій області здійснює Донецький обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 
16.05.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах