Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


26 квітня в Костянтинівському районі провели комплекс спортивних заходів

26 квітня на базі стадіону села Ілліча Костянтинівського району пройшов комплекс спортивних заходів. Тут зібралися любителі здорового способу життя, щоб взяти участь у районному фінальному змаганні «Тато, мама, я – спортивна сім’я!» і турнірі з волейболу, які пройшли під девізом «Здоровий будеш – все здобудеш!».

На відкритті змагань з нагоди 29-ї річниці аварії на Чорнобильській АЕС спортсмени району вшанували хвилиною мовчання пам’ять усіх загиблих у радіаційних аваріях і катастрофах.

На змаганнях з волейболу були представлені команди Костянтинівського сільськогосподарського технікуму, Зорянської сільської ради, Новоартемівської сільської ради. У підсумку, переможцем став колектив сільгосптехнікуму.

У змаганнях «Тато, мама, я – спортивна сім’я!» взяли участь сім’ї з Віролюбівської сільської ради, Олександро-Калинівської сільської ради та Артемівської сільської ради. Остання і стала переможцем.

У ході проведення змагань конкурсні завдання виявили всі кращі якості учасників команд. Спортсмени виявилися спритними, сміливими і винахідливими. Переможці були нагороджені грамотами та пам’ятними призами. Захід проходив за ініціативи та підтримки відділу культури, молоді, спорту та туризму Костянтинівської райдержадміністрації, ВФСТ «Колос» і РБК «Ювілейний».

 
27.04.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах