Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську пройшов фінал міських змагань «Мамо, тато, я – спортивна сім’я»

23 квітня в Слов’янську в спортивному залі загальноосвітньої школи № 15 пройшов фінал міських змагань «Мамо, тато, я – спортивна сім’я».

Відомо, що фізична культура і спорт відіграють важливу роль не тільки у формуванні фізично здорової людини, але і сприяють її всебічному розвитку як гармонійної особистості. А батьки власним прикладом повинні показувати своїм дітям, що спорт – це основа здорового життя, та долучати їх до регулярних занять фізичною культурою. Саме з такою метою і організовані дані змагання.

Дев’ять команд сімей із загальноосвітніх шкіл Слов’янська №№ 1, 4, 12, 13, 15, 16, Святогірської школи та Миколаївської ЗОШ № 2 дружньо та весело провели цей час у боротьбі за призові місця.

Батьки разом зі своєю дитиною змагалися в таких конкурсах: «Девіз», «Швидкість з м’ячем», «Смуга перешкод», «Влучний стрілок», «Єралаш» та «Спортивна вікторина». Але спочатку всі разом, під керівництвом вчителя фізичного виховання, зробили бадьору і веселу розминку. Боротьба за перемогу видалась цікавою і напруженою, лідерство змінювалось після кожного конкурсу.

За підсумками всіх проведених конкурсних змагань та набраних балів перемогу святкувала команда «Дружба» родини Бурлакових із ЗОШ № 15. Друге місце посіла команда «Динаміт», яку представляла родина Новосельцевих (загальноосвітня школа № 4), а третє – команда «Сила» сім’ї Панченко, ЗОШ № 15.

Також на цьому спортивному заході порадували учасників та гостей своїми творчими номерами та показовими виступами спортсмени групи з черлідингу ЗОШ № 15 (керівник Анна Шандура), учениця ЗОШ № 8 Марія Бабкіна заспівала пісню Володимира Висоцького «Ранкова гімнастика», а Оксана Шелудьошева, учениця ансамблю «Лідер» Слов’янської школи мистецтв, виступила з яскравим хореографічним номером.

Усі команди отримали грамоти та солодкі призи, а переможці підняли над головою головний приз міських змагань «Мамо, тато, я – спортивна сім’я» – кубок.

Відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради висловлює подяку директору приватного підприємства «Слов’янська кондитерська фабрика «Валенсія» Вікторії Садиковій за надані солодкі призи для відзначення та нагородження всіх учасників змагань.

Фото:

 

 

 
23.04.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах