Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Володимир Мицик із робочим візитом відвідав Маріуполь

23 квітня з робочим візитом до Маріуполя завітав начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик.

Разом із заступником міського голови Михайлом Богатиренко, керівник обласного управління відвідав спортивні об’єкти, поспілкувався із тренерськими колективами.

Візит співпав із проведенням першості міста з плавання серед юнаків та дівчат, де Володимир Мицик щиро привітав юних спортсменів та наголосив, що обласне управління і надалі підтримуватиме спортивну спільноту Маріуполя. Як приклад – сприяння та надання практичної допомоги в створенні нового міського комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа». Начальник обласного спортуправління запевнив, що буде особисто тримати на контролі підтримку вітрильного спорту в Маріуполі, а також питання стосовно створення в місті комунального закладу «Яхт-клуб».

Також Володимир Мицик висловив подяку за співпрацю та вручив грамоту управлінню з фізичної культури і спорту Маріупольської міської ради за зайняте друге місце в зведеному рейтингу з видів спорту за 2014 рік у розрізі міст та районів Донецької області. Ця відзнака є признанням належної роботи спортивної спільноти міста та колективу управління у сфері пропаганди здорового способу життя, сприяння організації та проведення спортивних заходів, участі спортсменів міста в змаганнях обласного, всеукраїнського та міжнародного рівня.

 

 
23.04.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах