Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Володимир Мицик із робочим візитом відвідав Першотравневий район

22 квітня Першотравневий район із робочим візитом відвідав начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик.

Під час візиту до районного центру – селища міського типу Мангуш – Володимира Мицика супроводжував куратор Першотравневого району від управління Ігор Рибалка. Гості відвідали районний стадіон, який потребує ремонту. Оглянули спортивні майданчики, що знаходяться на балансі двох загальноосвітніх шкіл, а також майданчик за місцем проживання.

На зустрічі із головою райдержадміністрації Володимир Мицик отримав запевнення, що із настанням сприятливих погодних умов у районі буде проведена активна робота щодо приведення спортивних майданчиків до ладу.

Окрім цього, у програмі дня Володимир Мицик відвідав спортивні об’єкті в селищі Ялта.

 

 

Всеукраїнський місячник «Спорт для всіх – спільна турбота» проводиться в Донецькій області щорічно з 2007 року. Його метою є покращення умов для регулярних занять оздоровчою фізичною культурою різних соціальних і вікових груп населення за допомогою підготовки до весняно-літнього періоду спортивних споруд різного типу. Основна увага приділяється найпростішим спортивним спорудам за місцем проживання та в місцях масового відпочинку населення.

Участь у місячнику беруть підприємства, установи та організації усіх форм власності, навчальні заклади, органи самоорганізації населення, об'єднання співвласників багатоквартирних будинків та мешканці області. Координацію робіт з проведення місячника в Донецькій області здійснює Донецький обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

 
22.04.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах