Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Маріупольські баскетболісти представлятимуть Донеччину у фіналі Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе»

Юні баскетболісти з Маріупольської школи-інтернату № 21 вибороли право взяти участь у фінальній частині XXIII Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе» серед спортсменів з порушенням слуху.

Саме маріупольські хлопці будуть представляти Донецьку область на престижних Всеукраїнських змаганнях. У подарунок від Донецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи для інвалідів гравцям команди були вручені комплекти форми та баскетбольні м’ячі.

За словами тренера Геннадія Лук’янова, юні баскетболісти планово готуються до фіналу, беруть участь у товариських іграх і спарингах із командами міста, хлопцями, рівними за віком. Спортсмени відпрацьовують тактико-технічні дії, освоюють прості схеми гри в нападі та в захисті. Не все так гладко, трохи тисне «тягар відповідальності», є над чим працювати. Особливу подяку за прекрасні умови для тренувань хлопці разом з тренером висловлюють директору школи-інтернату № 21 Олені Краус.

Додамо, що команди під керівництвом тренера Геннадія Лук’янова 3 рази ставали чемпіонами Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе» та 4 рази - призерами Спартакіади.

 
20.04.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах