Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Юрій Сухоруков завершив виступ на етапі Кубка світу з кульової стрільби

Представник Міжнародного спортивного клубу «ІСД» і ФСТ «Динамо» Юрій Сухоруков завершив виступ на етапі Кубка світу, який проходив з 3 по 13 травня в американському Форт Беннінзі. Заключною вправою донецького стрілка стала стрільба лежачи, що пройшла 11 і 12 травня.

У суботніх виступах головним завданням для стрільців було відібратися на кваліфікацію недільної стрільби. Обидва українських стрілки, які брали участь у цій вправі, – Юрій Сухоруков та Артур Айвазян – успішно з нею впоралися. Айвазян у першій групі стрільців завершив виступ 13-м з результатом 619,5, а Сухоруков, який стріляв у другій групі стрільців, став 20-м з показником 617,2 бала.

У неділю учасники, що пройшли в кваліфікацію вправи лежачи, прагнули пробитися у фінал. У вісімці кращих, на жаль, українців не виявилось. Артур Айвазян став 16-м з результатом 619,5, а Юрій Сухоруков – 37-м з показником 616,3 бала.

Нагадаємо, що Юрій Сухоруков стартував на етапі Кубка світу в США 6 травня в стрільбі з пневматичної гвинтівки у вправі 10 м на відстані від мішені. Тут Юрій став 22-м з результатом 618,8 бала.

Найвдалішим для Юрія став виступ 9 травня в стрільбі з трьох положень, де за підсумками кваліфікації він став 4-м, а у фіналі посів 8-е місце.

 
За інформацією спортивного клубу «ІСД»
 
14.05.2013

Новини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах