Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Артемівський бігун став другим на Харківському міжнародному марафоні

11 квітня в Харкові відбувся один з найбільш яскравих, масштабних і емоційних заходів року – 2-й Харківський міжнародний марафон, який подарував учасникам і глядачам справжнє спортивне свято, незабутні враження і дружню атмосферу.

Ця міжнародна спортивна подія, метою якої є популяризація здорового способу життя та спортивної культури в Україні, об’єднала понад сім тисяч осіб – бігунів з багатьох міст України, із США, Великобританії, Німеччини, Франції, Росії, Греції, Йорданії, Ємену, Марокко, Австрії, Польщі.

Переможцями на основній дистанції – 42 км 195 м – на радість місцевим уболівальникам стали харків’яни. А срібним призером у абсолютному заліку, із результатом 2:43:24 (усього на 8 хвилин менше, ніж у чемпіона), виявився студент Артемівського педагогічного училища, вихованець тренера Костянтина Васькіна Артем Піддубний. Спортсмен був нагороджений почесним кубком і двома грошовими сертифікатами.

Вдруге брав участь у харківському марафоні ще один артемівець – Юрій Кожуховський (1971 р.н), який цілеспрямовано тренується в бігу на довгі дистанції. Харківський марафон став для нього шостим за рахунком. З результатом 3:50:43 у своїй віковій категорії (40-49 років) Юрій посів 7 місце і був нагороджений медаллю учасника марафону.

 
16.04.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах