Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Олімпійське лелеченя» крокує Добропільським районом

Швидше, вище, сильніше (citius, altius, fortius) – девіз Олімпійських ігор, прийнятий в 1913 році Міжнародним Олімпійським Комітетом за ініціативи французького педагога і громадського діяча П'єра де Кубертена. У цих словах спорт і сила, граціозність і натхнення, випробування і воля, сміливість і швидкість, у них – свято людської досконалості.

Під офіційне олімпійське гасло учні 5 і 6 класів Святогорівської ЗОШ І-ІІІ ступенів 3 квітня відкрили Всеукраїнський спортивно-масовий захід для дітей «Олімпійське лелеченя» в Добропільському районі.

У цей день під керівництвом вчителя фізичної культури школи Федора Стаценка змагалися команди з назвами «Олімпієць» і «За здоров'я».

Комбінована естафета складалася з 11 видів рухливих ігор. Культурно-розважальну програму підготували і провели під музичний супровід заступник директора з виховної роботи Вікторія Кравченко і педагог-організатор школи Катерина Дідик. Ця частина свята збагатила учнів знаннями про історію Олімпійських ігор, їх символікою та церемоніями, розвитком олімпійського спорту в світі та Україні.

Змагання показали любов до фізичної культури і спорту, дисциплінованість, витривалість, кмітливість, спритність, сміливість, почуття колективізму дітей.

У період з 6 по 14 квітня подібні спортивні заходи пройдуть у всіх школах Добропільського району.

 
09.04.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах