Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Всесвітній день здоров’я в Слов’янську долучилися до Всеукраїнського проекту «Пліч-о-пліч»

7 квітня в Слов’янську масово і дружньо приєдналися до Всеукраїнського спортивно-масового проекту «Пліч-о-пліч» і відзначили Всесвітній день здоров’я.

З ранку, незважаючи на мінливу погоду, на майданчику біля міського Центру культури та довкілля зібралося близько 100 людей, які вирішили долучитися до всесвітнього руху та зробити «зарядку»: учні і студенти навчальних закладів міста, представники молодіжних громадських організацій, танцювальних та спортивних колективів.

Під запальну музику, разом з досвідченими інструктором зі спорту і веселими аніматорами центру культури та довкілля ранкову зарядку пліч-о-пліч виконували і зовсім маленькі слов’янці, і студентська молодь, і представники спорткомітету – начальник відділу сім’ї, молоді фізичної культури та спорту, директор КДЮСШ, спеціалісти КЗ «Центр «Спорт для всіх».

Кожен з учасників, який вийшов цього дня на «ранкову зарядку» і витратив на неї лише декілька хвилин вільного часу, зробив свій внесок у здорове майбутнє всієї України. Адже стоячи однією командою, пліч-о-пліч, у черговий раз довели просту істину: спорт лише об’єднує та згуртовує людей, робить їх добрішими, надає сил та надихає на нові звершення.

Захід вийшов веселим і цікавим, усі присутні отримали масу позитиву та гарний настрій на весь день, а що найголовніше – стали частиною Всесвітнього руху за здоровий спосіб життя.

 

 
08.04.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах