Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Володарському районі відкрили новий футбольний сезон

Минулими вихідними на майданчиках зі штучним покриттям сіл Новокраснівка і Малоянисоль Володарського району відбулися зональні змагання турніру з міні-футболу «Відкриття сезону».

У турнірі взяли участь дев’ять команд. Регламентом було передбачено проведення ігор на першому етапі за коловою системою, потім – фінальна частина.

Згідно жеребкування, команди були розділені на дві зони. У зону «А» (с. Новокраснівка) увійшли команди «Нива» (с. Новокраснівка), «Скіф» (с.Старченково), «Олімпік» (с. Тополине), «Малинівка» (с. Малинівка) і команда юнаків с. Новокраснівка. У зону «Б» (с. Малоянісоль) – «Легіон» (с. Малоянісоль), «Райцентр» (смт. Володарське), «Зоря» (с. Заря), «Спартак» (с. Республіка).

Перед учасниками змагань виступив голова Федерації футболу Володарського району Анатолій Аліпа, який привітав присутніх з відкриттям футбольного сезону і побажав усім командам успіху.

Незважаючи на те, що це був перший турнір у сезоні 2015 року, усі команди показали хорошу гру. «Спартак» (тренер В.Самарський) виграв усі матчі і став переможцем у зоні «Б». Друге місце в цій зоні посіла команда «Райцентр» (тренер С.Майшмаз). У зоні «А» перемоги у всіх іграх здобула «Нива» (тренер І.Кльованик), а другим був «Олімпік» (тренер Н.Тіора). Ці команди вийшли до півфіналу, де 11 квітня визначиться переможець турніру.

 
07.04.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах