Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Олімпійський урок пройшов у Маріупольській ЗОШ № 26

3 квітня в Маріуполі в ЗОШ № 26 відбулися заходи в кращих традиціях вшанування спортсменів, а також презентації олімпійських та неолімпійських видів спорту.

Після невеликого відеофільму, де дітвора побачила хвилюючі і яскраві миті перемог маріупольських спортсменів на міжнародних аренах, відбулася церемонія вшанування учнів школи, які поповнили ряди спортивної громадськості міста. Представники управління з фізичної культури і спорту Маріупольської міської ради вручили юним спортсменам подяки за активну життєву позицію, пропаганду спорту і здорового способу життя, сувеніри та подарунки на олімпійську тематику. А представники громадської організації «Оборона Маріуполя» подарували дітям маленькі сувеніри з національною символікою.

Потім на імпровізовану спортивну арену актового залу виходили юні вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл та відділень з видів спорту міського центру позашкільної роботи за місцем проживання. Спортсмени ДЮСШ презентували відділення спортивної та художньої гімнастики та греко-римської боротьби, дітвора з МЦПР – блок східних єдиноборств.

Управління з фізичної культури і спорту Маріупольської міської ради щиро дякує за гостинність і сприяння в проведенні заходу директора загальноосвітнього навчального закладу ЗОШ № 26 Тетяну Нагаєвську, а також вчителів фізичної культури Едуарда Якушевського та Володимира Ковальова.

 
06.04.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах