Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Добропільському районі пройшли змагання з волейболу за Кубок голови райдержадміністрації

4 квітня спортивна зала будинку народних традицій с. Світле гостинно відчинила свої двері волейболістам Добропільського району.

Саме тут четвертий рік поспіль пройшли змагання за Кубок голови райдержадміністрації з волейболу серед КФК, з нагоди відзначення Міжнародного дня спорту на благо миру та розвитку.

За перемогу боролися 5 команд району. У кожному поєдинку точилася запекла спортивна боротьба, але чемпіон – один, і ним стала команда Октябрської сільської ради. Друге місце виборола команда Новоторецької сільської ради, а третє почесне місце посіла команда Ганнівської сільської ради.

Спеціалістами центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді під час змагань була проведена профілактична акція «За здоровий спосіб життя».

Завершилися турнір врученням переможцям кубку і грамот. Також грамоти отримали команди-призери.

Такого роду змагання доводять, що молодь у Добропільському районі і в цілому в Донеччині не байдужа до спорту, це є гарним прикладом для підростаючого покоління.

Організатори висловлюють щиру подяку голові райдержадміністрації Олегу Кравчуку і голові районної громадської організації «Добре поле» Любов Марченко за сприяння в проведенні заходу.

 
06.04.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах