Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську відбулося свято «Спорт заради Миру»

5 квітня в Краматорську відбулося міське свято «Спорт заради Миру» до Міжнародного дня спорту та Всесвітнього дня здоров’я.

У спортивному заході, який проходив у парку культури та відпочинку «Ювілейний», взяти участь міг кожен  бажаючий. До акції долучилося більше 300 осіб, у тому числі гості з Дружківки та Слов’янського району.

Свято розпочалося із зарядки та легкоатлетичної пробіжки, на яку вийшов і начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик. Після фінішу він привітав учасників заходу, наголосивши на надзвичайній актуальності його гасла – Спорт заради Миру: «6 квітня у всьому світі відзначається Міжнародний День спорту заради розвитку та миру, який нагадує нам про цінність спорту як інструменту для зміцнення співпраці, солідарності, терпимості, розуміння та соціальної інтеграції на всіх рівнях. Єднання навколо цієї ідеї наочно продемонстрували учасники сьогоднішньої пробіжки – від дошкільнят до ветеранів спорту».

Слова привітання сказали й інші почесні гості: Герой України, заслужений майстер спорту України Віктор Смирнов, начальник відділу молоді та спорту Краматорської міської ради Валентина Карпенко, голова громадського об’єднання «Совість» Маргарита Запорожець.

Після цього всі бажаючі мали змогу взяти участь  у різних видах змагань: гирьовому спорті, армрестлінгу, підтягуванні на перекладині, віджиманні в упорі лежачи, спортивних естафетах, перетягуванні канату, стрибках на скакалці, присіданні з вагою.

  

Спортивному святу сприяла сонячна погода, тепла атмосфера, та гарний настрій учасників. У кожному виді змагань були визначені переможці, які отримали грамоти відділу молоді та спорту Краматорської міської ради, центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та ЦГІ «Звезда Крама», а також значки з емблемою «Здоровий спосіб життя».

Захід був організований відділом молоді та спорту Краматорської міської ради, центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» разом з ініціативною молоддю міста та за підтримки народного депутата Максима Єфимова і центра громадських ініціатив «Звезда Крама».

 
05.04.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах