Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Учні спеціальних загальноосвітніх шкіл-інтернатів Маріуполя змагалися в баскетболі

З 1 по 2 квітня в програмі Спартакіади Донецької області «Повір у себе» пройшли змагання з баскетболу серед дітей-інвалідів з вадами слуху, розумового та фізичного розвитку.

Цього разу спортивний захід, який щорічно проводить Донецька обласна дитячо-юнацька спортивна школа для інвалідів, відбувся в спортивному залі Маріупольської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів № 21. Його учасниками, окрім команди господарів, стали учні Маріупольської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 37 та збірні команди Маріуполя. Усього – 40 спортсменів-інвалідів.

На урочистому відкритті змагань виступали творчі колективи Маріупольської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів № 21 (директор – Олена Краус). Парад відкривав головний суддя змагань Геннадій Лук’янов.

Турнір проводився за круговою системою. У підсумку, кращою стала команда Маріупольської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів № 21, друге місце посіли представники Маріупольської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 37, а третє – збірна команда Маріуполя № 1.

Змагання проводилися з метою виявлення молодих, талановитих спортсменів для формування збірної команди Донецької області та подальшої участі у фіналі Всеукраїнської Спартакіади «Повір в себе», де наші спортсмени неодноразово ставали чемпіонами та призерами.

 
05.04.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах