Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську відбувся чемпіонат області з легкоатлетичного кросу

4 квітня в Слов’янську відбувся чемпіонат Донецької області з легкоатлетичного кросу, присвячений Міжнародному дню спорту заради розвитку та миру. Змагання проходили в міському парку культури та відпочинку.

Погода цього дня внесла свої корективи, і деякі спортсмени не змогли взяти участь у змаганнях. Проте на старт вийшли понад 40 юнаків та дівчат з Артемівська, Дзержинська, Слов’янська та Слов’янського району.

З привітальним словом до учасників звернувся начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик. Він побажав всім спортсменам гарних результатів і відзначив, що сьогодні на старт вийшли справжні і віддані спорту атлети, яких несприятливі погодні умови не лише не лякають, а навпаки – загартовують характер і волю до перемоги. І саме це дає надію, що учасники сьогоднішніх змагань невдовзі обов’язково прославлять нашу країну на міжнародних змаганнях.

Програма чемпіонату, у якому змагалися спортсмени 2000 року народження і старше, включала дистанції 1000 м, 2000 м, 3000 м, 5000 м.

За результатами забігів визначилися переможці і призери в особистих змаганнях, а також розподілилися загальнокомандні місця: першими стали представники Артемівська, другими – Слов’янського району, а третіми – Слов’янська.

Команди та спортсмени нагороджені грамотами федерації легкої атлетики Донецької області.

 
05.04.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах