Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Костянтинівці пройшов турнір з міні-футболу, присвячений пам’яті Йосипа Сачко

7 травня на стадіоні «Металург» м. Костянтинівка пройшов Х традиційний турнір з міні-футболу, присвячений пам’яті колишнього випускника місцевого училища – Героя Радянського Союзу Йосипа Кузьмича Сачко.

Організаторами змагань виступили Костянтинівське вище професійне училище (КПВУ) та міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Відкриття турніру відзначили урочисто та яскраво: підняттям прапора, покладанням гірлянди пам'яті до барельєфа Йосипа Сачко, а також виступом учасників художньої самодіяльності училища.

У ювілейному турнірі взяли участь 16 команд, які складалися з учнів шкіл міста Костянтинівка та Костянтинівського району. Організатори турніру підготували 5 футбольних майданчиків: на трьох пройшли відбіркові та півфінальні ігри, а на великому полі стадіону «Металург» – фінальні матчі.

За підсумками змагань переможцем стала команда ЗОШ № 3. Оскільки в минулому сезоні головний приз турніру – перехідний кубок – залишився у триразових чемпіонів – команди ЗОШ № 3, адміністрація КВПУ з ініціативи директора Сергія Земцова презентувала новий іменний перехідний кубок.

Другими за підсумками турніру стали учні КВПУ, а третіми – Олександро-Калинівської школи.

Змагання, які проводяться напередодні Дня Перемоги, долучають наших дітей не тільки до пам'ятних історичних подій, а й виховують патріотизм, почуття поваги і гордості до рідного краю.

 
08.05.2013

Новини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах