Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку триває підготовка до ІІ етапу відкритого чемпіонату України з ралі – ралі «Маріуполь»

14 травня в Донецьку відбулося друге засідання робочої групи з підготовки та проведення ІІ етапу відкритого чемпіонату України з ралі – ралі «Маріуполь». Головувала на засіданні заступник голови облдержадміністрації Тамара Лук’янчук.

У засіданні взяли участь представники Маріупольської міської ради, Володарської і Першотравневої райдержадміністрацій, профільних управлінь та служб, причетних до забезпечення проведення змагань.

Заступник начальника управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик обговорив з учасниками засідання проект плану заходів з підготовки та проведення ІІ етапу відкритого чемпіонату України з ралі – ралі «Маріуполь» з визначенням відповідальних.

Директор ралі Михайло Лойленко визначив з присутніми проект заходів щодо розміщення анонсуючої інформації на телебаченні, радіо, бігбордах та сітілайтах, а також надав детальнішу інформацію про хід та проведення змагань.

За підсумками засідання відповідним структурам були надані доручення для вирішення питань, пов’язаних із забезпеченням безпеки, проведенням підготовчих робіт на трасах змагань, а також розміщенням інформаційних матеріалів на зовнішніх рекламних носіях.

Наступне засідання робочої групи з підготовки та проведення ІІ етапу відкритого чемпіонату України з ралі – ралі «Маріуполь» буде проведено 4 червня у Маріуполі за підсумками виїзду на місце проведення змагань.

Нагадаємо, що ралі «Маріуполь» стане другим етапом відкритого чемпіонату України з ралі (всього 6 етапів) і проходитиме з 14 по 15 червня. Другий рік поспіль змагання матимуть статус відкритих – кожний бажаючий гонщик з-за кордону матиме можливість взяти участь у перегонах. У 2013 році маршрут траси буде змінено за рахунок введення нової спеціальної ділянки в Першотравневому районі.

 
14.05.2013

Новини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах