Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Красноармійську нагородили переможців відкритого чемпіонату міста з міні-футболу

29 березня в Красноармійську в залі спорткомплексу «Металург» матчем між командами «Молот-1» і «Моноліт-1» ПАТ «Шахтоуправління «Покровське» завершився зимовий відкритий чемпіонат міста з міні-футболу.

У напрузі перебували і гравці, і глядачі – останній матч повинен був визначити бронзового призера чемпіонату. Стартували змагання у своєму першому колі ще 1 листопада 2014 року. За володіння командним призом, медалями та грамотами, заснованими федерацією футболу міста Красноармійська, вели запеклі поєдинки 13 команд Вищої ліги. Протягом чотирьох місяців було зіграно 156 матчів, забито 1327 голів.

Переможець змагань визначився за один тур до закінчення чемпіонату: обійшовши всіх конкурентів, ним стала команда «Шахтар» ДП ВК «Краснолиманська» (тренер Олександр Костюк). З другим результатом впевнено прийшли до фінішу футболісти ТОВ «Димитровпогрузтранс» з Димитрова (тренер Максим Макаренко).

У по-спортивному спекотній грі за «бронзу» футболісти «Молота-1» і «Моноліту-1» прагнули довести, що саме їх команди гідні третього місця. «Монолітовців» влаштовував і нічийний результат, а от футболістам «Молота» потрібна була тільки перемога – тому з перших хвилин вони вжили атакуючу тактику, і до кінця першого тайму вели в рахунку 2:0. У другому таймі гравці «Моноліту» спочатку змогли забити гол у відповідь, а за три хвилини до закінчення зустрічі засмутили противника вдруге. Фінальний свисток арбітра зафіксував рахунок 2:2. Таким чином, третє місце у відкритому чемпіонаті Красноармійська посіли футболісти шахтоуправління «Покровське».

Через кілька хвилин після матчу за «бронзу» відбулося нагородження переможців турніру. Перед спортсменами виступили президент Федерації футболу Красноармійська Сергій Дорош і віце-президент федерації Олег Подлесний, виконавчий директор федерації Іван Останін. Вони привітали команди з успішним проведенням чемпіонату, відзначили, що в спорті завжди перемагає найсильніший, і до перемоги треба обов’язково прагнути. Організатори змагань нагадали, що вже дуже скоро футболістів міста чекатимуть на відкритих спортивних майданчиках і полях, побажали всім присутнім здоров’я та нових перемог.

Визначилися і кращі гравці міського чемпіонату з міні-футболу. У п’ятірку увійшли: Андрій Гайвишин, Олег Юркін («Шахтар»), Андрій Прут, Максим Макаренко (ТОВ «Димитровпогрузтранс»), Юрій Кий («Моноліт»).

Самі ж футболісти розслаблятися не мають наміру. Уже цієї весни міська федерація планує провести відкритий кубок міста з міні-футболу.

 
01.04.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах