Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


ХК «Донбас 2004» виграв срібло міжнародного турніру в Білорусі

Команда дитячо-юнацької спортивної школи хокейного клубу «Донбас» 2004 року народження взяла участь у міжнародному турнірі в республіканському центрі олімпійської підготовки із зимових видів спорту «Раубічі», який знаходиться в однойменному селищі в Білорусі.

З 27 по 29 березня підопічні Володимира Карабаджака зіграли 5 матчів.

У стартовій зустрічі юні донбасівці розділили очки з ХК «Гомель» – 5:5. У другому матчі 27 березня донецькі вихованці обіграли команду «Спарта» з білоруського міста Ліда – 6:1.

28 березня вихованці ДЮСШ ХК «Донбас» провели також два матчі. Спочатку вони добули перемогу в грі з господарями турніру ХК «Раубічі» – 6:2, а потім у найбільш видовищному на турнірі поєдинку поступилися мінській «Юності» – 2:4.

Заключний матч в Білорусі підопічні Володимира Карабаджака провели 29 березня, обігравши команду «Бульдоги» із Санкт-Петербургу – 3:2.

За зайняте друге місце організатори змагань вручили донецьким вихованцям срібні медалі і кубок. Також індивідуальної нагородою «Кращий захисник турніру» був відзначений капітан «Донбасу 2004» Володимир Волков.

 
За інформацією ХК «Донбас»
 
31.03.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах