Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську стартували обласні змагання серед шахістів до 10 років

Сьогодні, 31 березня, у Краматорську на спортивній базі шахового клубу ім. Олександра Момота стартував чемпіонат Донецької області з шахів серед юнаків та дівчат до 10 років.

З вітальним словом до учасників, батьків і тренерів звернулися начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик і президент федерації шахів Донецької області Сергій Близнюк.

Володимир Мицик зазначив, що ці змагання починають цілий ряд заходів на території Донецької області, присвячених Міжнародному Дню спорту заради розвитку та миру. Відповідно до рішення Генеральної Асамблеї Організації Об’єднаних Націй, свято відзначається 6 квітня і в цьому році проходитиме вже вдруге в історії. Цей день нагадує всім про те, що спорт є одним з інструментів освіти, розвитку і миру, який сприяє зміцненню співпраці, солідарності, терпимості, розуміння та соціальної інтеграції на місцевому, національному та міжнародному рівнях, а також є своєрідним каталізатором соціальних змін у всіх куточках світу.

У чемпіонаті Донецької області з шахів серед юнаків та дівчат до 10 років візьмуть участь 19 хлопчиків і 7 дівчаток. Змагання проходитимуть з 31 березня по 4 квітня, а найсильніші за його підсумками спортсмени отримають право представляти наш регіон на чемпіонаті України, проведення якого заплановано з 1 по 13 травня в Миколаєві.

На фото: Володимир Мицик робить перший хід у турнірі юнаків.

 
31.03.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах