Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі відбулася першість міста зі спортивної гімнастики серед дівчаток

Управління з фізичної культури і спорту Маріупольської міської ради спільно з громадською організацією «Оборона Маріуполя» побували в гостях на першості міста зі спортивної гімнастики серед дівчаток, яка проводилася в комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі № 2.

Під час церемонії відкриття змагань присутніх глядачів і гімнасток очікували маленькі сюрпризи. Гості вручили кращим спортсменкам грамоти та сувеніри з олімпійською символікою, а також відзначили найактивніших помічників з представників батьківського комітету. Їм у подарунок був вручений комплект спортивного інвентарю.

Потім захід підійшов до найголовнішого – виступу юних гімнасток, де були емоції радості і сльози від невдалих елементів. Під час технічної паузи, яка була відведена суддям для підбиття підсумків, свої вміння показали дівчатка старшої вікової групи, що виступають за програмою першого спортивного розряду і кандидата в майстри спорту. Своїми «домашніми заготовками» блиснули сміливі дівчатка з молодших вікових груп. Свідченням того, що захід вдався, і доказом недаремно витраченого часу були щирі емоції, гучні оплески з боку батьківського контингенту вболівальників, а також любителів спортивної гімнастики.

Апогеєм змагань стала церемонія нагородження – вручення медалей і грамот переможцям та призерам. Для відновлення втрачених фізичних сил, емоційного підйому, а також щоб залишити приємні спогади про спортивне свято, учасникам було піднесено величезний «торт-антистрес».

 
31.03.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах