Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Красноармійському районі відбулися фінальні змагання з волейболу

28 березня на базі Срібненської ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшли фінальні змагання першості Красноармійського району з волейболу серед колективів фізичної культури сільських та селищних рад, присвячені Міжнародному дню спорту, який щорічно відзначається світовою спільнотою 6 квітня.

Організаторами змагань стали сектор у справах сім’ї, молоді та спорту Красноармійської райдержадміністрації та Красноармійська районна громадська організація ФСТ «Колос».         

На урочистій частині відкриття змагань з привітанням до спортсменів звернулися завідувач сектору у справах сім’ї, молоді та спорту Красноармійської райдержадміністрації Лариса Федорціва, голова Красноармійської районної громадської організації ФСТ «Колос» Сергій Васильєв, представник обласної дитячо-юнацької спортивної школи ФСТ «Колос» В.Щербінка.

До фінальної частини змагань вийшли чотири колективи фізичної культури Срібненської, Улянівської, Новоєлизаветівської та Сергіївської сільських рад. Путівки до фіналу вони вибороли під час відбіркового етапу, що пройшов у районі 28 лютого за участю 15-ти КФК.

Численним уболівальникам, присутнім на змаганнях, було цікаво спостерігати за грою спортсменів, адже всі команди показали хорошу техніку і тактику гри у волейбол. За підсумками напруженої боротьби перемогу в першості здобула команда Новоєлизаветівської сільради, яка і отримала кубок. Друге місце посіли спортсмени Улянівської команди, а третє – колектив с. Срібне. Кожна з команд-переможців турніру отримала почесну грамоту, а всі члени команд – медалі.

 
30.03.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах