Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Велосипедисти Донеччини – знову на п’єдесталі зимового чемпіонату України з маунтенбайку

В Ужгороді продовжилися національні змагання з маунтенбайку – 28-29 березня тут проходив зимовий чемпіонат України у гонці в гору та кросі-кантрі. Нагадаємо, тиждень тому в столиці Закарпаття велосипедисти змагалися в індивідуальній гонці на 1 коло та кросі-кантрі на короткому крузі.

Цього разу в чемпіонаті України взяли участь 96 спортсменів. Команда Донецької області серед чоловіків і юніорів була представлена в складі 8 чоловік.

У перший день змагань у гонці в гору срібну нагороду серед чоловіків здобув представник ОСДЮСШОР - СК «ІСД» Олександр Геращенко. Переможцем тут став Дмитро Титаренко із Вінниці (СК «ІСД»), а третім місце посів представник СДЮСШОР Донецької області Тимур Русія.

У змаганнях серед юніорів представник нашого регіону, вихованець ОКДЮСШ «Колос» Сергій Покінтеліца був третім у кросі-кантрі.

У другий день змагань перемогу в кросі-кантрі серед чоловіків здобув Олександр Геращенко. «Срібло» отримав його товариш по команді Тимур Русія, а третє місце посів Дмитро Титаренко.

Додамо, що наступний старт з велоспорту-маунтенбайку – чемпіонат України в паралельному слаломі та 2 етап Кубка України в кросі-кантрі – пройде в Одесі з 8 по 11 квітня.

 
29.03.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах