Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


ХК «Донбас 2004» виграв срібні медалі меморіалу Уткіна

Команда дитячо-юнацької спортивної школи хокейного клубу «Донбас» 2004 року народження посіла друге місце на турнірі пам’яті Заслуженого тренера України Валентина Павловича Уткіна.

У рамках змагань, які проходили 24-25 березня в Києві на базі спортивного комплексу АТЕК, підопічні Володимира Карабаджака зіграли чотири матчі.

У першому поєдинку «Донбас 2004» обіграв столичний «Сокіл» – 5:1. У наступному матчі вихованці донецької ДЮСШ впевнено перемогли білоцерківський «Білий Барс» – 15:3.

Найцікавішою видалася зустріч юних «донбасівців» з однолітками із київської «Крижинки». Команди тримали трибуни в напрузі всі 40 хвилин матчу. Перший період за значної переваги «Донбасу» завершився з рахунком 0:0, відмінний матч у воротах «Крижинки» провів юний воротар, який у підсумку став кращим гравцем турніру. У другому періоді донецьким вихованцям вдалося відкрити рахунок у матчі, проте за п’ять хвилин до закінчення зустрічі «Крижинці» вдалося зрівняти рахунок, а пізніше і вийти вперед. Фінальна сирена зафіксувала рахунок 3:1 на користь киян.

У заключному матчі турніру «Донбас 2004» не залишив шансів на успіх команді харківської СДЮШОР. Голкіпер донеччан Гліб Арцатбанов оформив шатаут, а його польові одноклубники відправили у сітку воріт суперника 14 шайб. Ці голи дозволили нашій команді стати найрезультативнішою на меморіалі Валентина Уткіна – 35 шайб у чотирьох матчах.

Індивідуальний приз кращого гравця «Донбасу 2004» на турнірі в Києві отримав капітан команди Володимир Волков. Крім цього, усі вихованці ДЮСШ ХК «Донбас» були нагороджені срібними медалями та пам’ятним кубком за друге місце.

 
За інформацією ХК «Донбас»
 
26.03.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах