Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Артем Удачин святкує 35-річний ювілей

Сьогодні, 26 березня, свій 35-й День народження відзначає Артем Удачин, Заслужений майстер спорту України з важкої атлетики, неодноразовий призер чемпіонатів світу, учасник двох Олімпійських ігор (2000, 2008).

Управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації і Школа вищої спортивної майстерності від імені спортивної громадськості Донецької області передають вітання ювіляру. У цей урочистий день від щирого серця бажаємо йому міцного здоров’я, родинного щастя, миру та злагоди. Нехай оптимізм, віра, надія допомагають завжди впевнено і цілеспрямовано йти до своєї мети, вдало реалізовувати все задумане й досягати нових спортивних вершин.

Довідка

Артем Сергійович Удачин народився 26 березня 1980 р. у м. Маріуполь (тоді – Жданов) Донецької області. На заняття з штанги Артема привів батько, колишній важкоатлет, коли йому було 9 років. Першим тренером Удачина став Віталій Шведов, який займався підготовкою спортсмена і надалі. Сьогодні наставником Артема, який виступає у надважкій категорії понад 105 кг, є Віктор Романчук. Удачин є неодноразовим чемпіоном та рекордсменом України. У 1998-2000 рр. тричі поспіль стає чемпіоном світу серед юніорів. Він – дворазовий срібний призер (2006, 2009) і дворазовий бронзовий призер (2002, 2010) чемпіонатів світу за сумою двоборства. Учасник двох Олімпійських ігор (2000, 2008). Заслужений майстер спорту України (2006).

 
26.03.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах