Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Велосипедисти Донеччини – на п’єдесталі зимового чемпіонату України з маунтенбайку

20-22 березня в Ужгороді проходив зимовий чемпіонат України в індивідуальній гонці на 1 коло та кросі-кантрі на короткому крузі.

Усього в змаганнях взяли участь 86 спортсменів. Команда Донецької області серед чоловіків і юніорів була представлена в складі 8 чоловік.

У перший день змагань в гонці на 1 коло срібну нагороду серед чоловіків здобув представник ОСДЮСШОР - СК «ІСД» Олександр Геращенко (на фото). Переможцем тут став Дмитро Титаренко із Вінниці (СК «ІСД»), а третім був луганчанин Сергій Рисенко. Ще один велосипедист СДЮСШОР Донецької області Тимур Русія посів 5 місце.

У змаганнях серед юніорів представник нашого регіону Сергій Покінтеліца (КДЮСШ Колос) став четвертим, поступившись конкуренту 0.1 секунди. П’яте місце дісталося його товаришу по команді Юрію Салтикову.

У другий день змагань в кросі-кантрі на короткому крузі перемогу серед чоловіків здобув Олександр Геращенко. Другим був Сергій Рисенко, а замкнув трійку призерів Дмитро Титаренко. Серед юніорів срібну медаль здобув Сергій Покінтеліца.

Додамо, що за тиждень наша команда візьме участь у зимовому чемпіонаті України у гонці в гору та кросі-кантрі, який також пройде в Ужгороді.

 
22.03.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах