Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Дружківці змагалися юні важкоатлети області

18-20 березня в Дружківці на базі Палацу спорту «Машинобудівник» проходив чемпіонат Донецької області з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 17 і до 13 років.

У змаганнях взяли участь представники 7 міст регіону: Вугледара, Селидового, Артемівська, Білозерського, Дружківки, Красного Лиману та Краматорська. Усього – більше 70 спортсменів, які виступали в різних вагових категоріях.

За підсумками чемпіонату області лідерами серед команд виявилися важкоатлети Вугледару, друге місце посіли представники Білозерського, а третє – Краматорська.

На закриття змагань привітати спортсменів прийшов начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик. Він подякував всіх важкоатлетів з досягненням високих результатів і побажав їм нових кілограмів на штанзі. А найсильнішим спортсменам висловив напутні слова, щоб вони гідно представили честь Донецької області на чемпіонаті України до 17 років, який пройде за місяць у Запоріжжі.

Після завершення змагань Володимир Мицик нагородив кращих важкоатлетів грамотами управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації та медалями.

 

 
20.03.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах