Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Конкурси з техніки футболу та змагання з дартс пройшли в Маріупольській ЗОШ № 39

Напередодні в гості до дітвори 5-8 класів Маріупольської загальноосвітньої школи № 39 прийшли співробітники міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Дітям була запропонована спортивно-конкурсна програма з техніки футболу, а також змагання з дартс.

Нагадаємо, що свого часу цей навчальний заклад закінчив заслужений тренер України та Російської Федерації з футболу, великий поціновувач, шанувальник футболу і майстер своєї справи Віктор Прокопенко.

Під час виконання практичних завдань хлопці спочатку показали свою майстерність в жонглювання м’ячем. Кращим тут став Данило Стеценко – 100 очок, другим – Роман Сайков (93 очки), а третім – Олександр Середа (75 очок). По воротах точніше за всіх пробили Михайло Дмитрієв, Олег Мірошниченко та Анатолій Богуш. А в змаганні з метання дротиків першим був Артем Альохін. У трійку призерів увійшли також Артем Матвієнко та Дамір Самороков.

Переможці та призери були відзначені грамотами управління з фізичної культури і спорту Маріупольської міської ради, а колективу школи вручено подяку за пропаганду здорового способу життя. Адміністрації навчального закладу також був переданий спортивний інвентар.

 
20.03.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах