Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську для людей з інвалідністю відкрили оновлений спортзал

17 березня в Краматорську в Донбаському міжрегіональному центрі професійної реабілітації інвалідів відбулось урочисте відкриття оновленого спортзалу.

Тут на даний час уже проводяться заняття фізичною культурою зі слухачами Центру та різноманітні спортивні заходи для дітей з інвалідністю.

Після переобладнання спортзал став набагато просторішим, і займатися в ньому зможе більша кількість людей з обмеженими фізичними можливостями. Крім цього, у залі встановлено багато нових сучасних спеціалізованих тренажерів.

На свято були запрошені: помічник губернатора у справах інвалідів, депутати Краматорської міської ради, начальник відділу молоді та спорту Краматорської міської ради та його заступник, директор Донецького регіонального центру «Інваспорт», спеціаліст навчально-спортивного відділу «Інваспорт», директор центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», директор дитячого будинку «Антошка», приватні підприємці, голова ініціативної групи «Самопоміч», представник салону краси «PRADA», представник обласної медико-соціальної експертної комісії.

Запрошені гості подарували дуже потрібні для нового спортивного залу подарунки: гімнастичні килими, різні види м’ячів, ролики для преса та набір для тенісу. На це слухачі центру відповіли великою вдячністю, продемонструвавши усім присутнім, як весело проходять їх спортивні заняття.

Фото:

 

 

 
17.03.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах