Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську проведено ремонт в двох ДЮСШ

У Слов’янську за фінансової підтримки міжнародного благодійного фонду «Карітас України» проведено ремонтні роботи в двох дитячо-юнацьких спортивних школах: комунальному закладі «ДЮСШ м. Слов’янськ» (вул. Комунарів, 70) та комунальному позашкільному навчальному закладі «Міська комплексна ДЮСШ» (вул. Свердлова, 59).

Дані спортивні об’єкти, які дуже популярні серед дітей та молоді міста, давно потребували оновлення та ремонту. Наприкінці 2014 року МБФ «Карітас України» зацікавився становищем спортивних споруд та надав реальну допомогу: одразу були визначені найгостріші проблемні питання комунальних закладів, у найкоротші терміни виготовлена проектно-кошторисна документація, знайдені підрядники і розпочаті роботи.

У комунальному закладі «ДЮСШ м. Слов’янськ» (вул. Комунарів, 70) повністю відремонтовано дах – замінено перекриття та шифер; проведені внутрішні роботи – відштукатурені та пофарбовані стіни та стеля у залах боротьби та гімнастики, замінено 14 вікон.

У КПНЗ «Міська комплексна ДЮСШ» (вул. Свердлова, 59) демонтований бетонний аварійно-небезпечний козирок та встановлена ​​сучасна легка металоконструкція; старі дерев’яні вхідні двері замінені на сучасні металопластикові, а також вставлено 11 склопакетів.

Проведені роботи суттєво покращили тепло-ефективність дитячо-юнацьких спортивних шкіл, оновили їх зовнішній вигляд. Але зробити треба ще чимало.

Відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради висловлює щиру подяку міжнародному благодійному фонду «Карітас України» за допомогу в ремонті ДЮСШ та закликає всіх небайдужих громадян, благодійні організації та підприємства, по можливості, надати посильну допомогу у відновленні та ремонті спортивних об’єктів міста. У Слов’янську впевнені, що лише спільними зусиллями у наших дітей і надалі буде можливість займатися улюбленим видом спорту, а їхніми іменами, у недалекому майбутньому, буде пишатися вся Україна, а що найголовніше – у всіх з’явиться віра в доброту людей та надія на зміни до кращого.

 
17.03.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах